Det spanske mærke Gamo har for alvor gjort sin entré i markedet for PCP-luftgeværer med deres GX-40 Whisper. Dette er et kompakt luftgevær, der stadig kan skyde med en hastighed på ca. 380 m/s med blyhagl og helt op til 475 m/s med deres PBA-hagl.

Et kompakt luftgevær

 Dette luftgevær er udstyret med et syntetisk skæfte, der har en høj kindpude, som gør det nemt at få en god sigtelinje. Det er designet med en tank under løbet, som kan fyldes op med luft fra en medfølgende pumpe. For at mindske støjen fra skuddene, har luftgeværet en lyddæmper monteret på fronten.

Gamo GX-40 har en kapacitet på 10 skud i magasinet, så du kan skyde hurtigt og nemt uden at skulle genoplade hele tiden. Den har også en to-trins aftrækker kaldet CAT aftrækker, som kan justeres på flere forskellige måder, så den passer til dine præferencer. Derudover har geværet en automatisk sikring for øget sikkerhed.

Hvilke hagl skal du vælge?

Du skal huske at købe hagl med til dit luftgevær. Vi har en oversigt her på siden over de mest populære hagl og dem kan du finde her

GÅ IKKE GLIP AF DETTE GEVÆR!

Artemis GR1600W, 4,5 mm

KUN 1.499,00 DKK

Skynd dig ind og køb dette vilde gevær, der er begrænset antal!